Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Pølsemad » Pressen skrev
Pressen skrev
Pølsemad
Bogen med lækre gode danske og importerede pølser kommer rundt i alverdens køkkener, og der tilberedes mad, hvor pølser spiller en væsentlig rolle i både velkendte og nye retter. Familie Journalen, 1. februar 2010.
Pølsetid
Claes Benthien har sat sig for at slå et slag for, at vi skal blive bedre til at servere pølser. Det gør han med bogen "Pølsemad", der på en rundtur til alverdens køkkener byder på spændende og lækre retter med pølse som bærende ingrediens. Hjemmet, 18. januar 2010.
Lektørudtalelse
En appetitlig fremstilling af vores allesammens pølse, med enkelte rigtig gode opskrifter og en hel del kuriositeter. Camilla Sejerøe, uge 2009/50.
3 nye kogebøger
forfriskende er bogen Pølsemad af Claes Benthien (...) En odyssé til alverdens køkkener med pølser på grill, på pande, på farten, på brød og i ovn.