Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Grød 2. udgave » Pressen skrev
Pressen skrev
Som mor lavede den - med et twist
Lasse Skjønning Andersens bog ”Grød” giver nutidens morgengryder helt nye dimensioner.
Sundhed og velvære, den 17. maj 2013
Keep it simple! GRØD
Det er noget af det mest basale, man kan spise, og i mange tusinde år har det været en af vores faste næringskilder. Grød er nemt, sundt, nærende og praktisk. Man kan i en håndevending lave mad til mange på én gang, og så giver grød en god mæthedsfølelse, der varer ved. Der er mange positive ord at putte på grød , men " sexet" og " trendy" er nok ikke lige de første, der falder en ind. Sådan har det i hvert fald været indtil for nylig. Grød var noget, man fodrede spædbørn og tandløse gamle mennesker med, det var en fattigmandsspise temmelig langt fra gourmet, men sådan er det ikke længere. Grød er simpelt hen gået hen og blevet moderne.
Stort interview med Lasse Skjønning Andersen i Mad&Venner, den 17. december 2012.
Ved grød en dejlig ting
Et virkelig appetitligt værk. Her folder han for alvor fantasiens farverige faner ud (...) Lasse Skjønning Andersen vil grødtraumet til livs. Han vil have os til at lave god grød. Velsmagende og lækkert tilberedt grød. Det skal være en nydelse og ikke en straf at spise grød.
Kjeld Koplev, Politiken, den 9. december 2012. 
Grød på Bogmessen
Blandt de mange nye og større scener var »Madscenen« et kæmpehit. Her foldede kokke på stribe sig ud som episke fortællere, mens der blev raslet med gryder og skeer. En særlig stjernestund i lørdagens tætte program, var mødet med 22-
Jens Andersen i reportage fra årets bogmesse, Berlingske Tidende 14. november 201