Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Sylt! Tomat Chili » Pressen skrev
Pressen skrev
Praktiske Plum
(...) Men det er en dejlig anvendelig bog. Hvor mange af de flotte kogebøger mest af alt består af et forord, lækre billeder og herefter en række udvalgte opskrifter, øser Camilla Plum af sin viden. Læseren bliver vejledt, inspireret -
Anette Hyllested, Jydske Vestkysten, 31. oktober 2015
Gem sommeren - syrn og sylt
DET ER efterår og tid til at sylte og syrne. Og midt i duften af friske frugter og grøntsager dumper Karin Bojs bog om at syrne ned på mit arbejdsbord sammen med Camilla Plums ' Sylt! Tomat, chili'. At syrne er en gammel og måske nu næsten glemt konserveringsteknik. Selv husker jeg fra min barndom, når min morfar kom cyklende hjem fra kolonihaven med tasker og kurve fulde af frugter og grøntager, der skulle syltes og syrnes. Krukker fyldt med grøntsager og saltlage, med en tallerken ovenpå og en halv rød mursten til at holde kål, gulerødder og agurker tilpas nede i lagen. Syrning er en af de allerældste, og måske også den meste enkle, der findes til at konservere og forædle fødevarer på. I virkeligheden bruger syrningen meget lidt energi, og den er, næsten i tidens ånd, meget lavteknologisk. Mælkesyrningen betyder også, at de fine og komplekse smage ved f. eks. kål, gulerødder og agurk bevares. (...)
Som altid, når Forlaget Vandkunsten står som udgiver, er indpakningen utrolig lækker. Indholdet er også appetitligt nok. Så for den, der ikke orker det helt store udtræk, er ' Sylt' en net lille ting. (...) Camilla Plum har sit publikum, og bogens lækre udstyr vil nok gøre den populær. Især blandt et helt ungt publikum, der elsker chili og tomat -
Kjeld Koplev, Politiken, 4. oktober 2015
Plum-syltning
Camilla Plum forbliver en af vore mest pålidelige køkkenskribenter, og hendes lille lommeformats-
Morten Guldberg, Vejle Amts Avis, 10 december 2015
Lektørudtalelse
Konservér dine tomater og chilier, så smagen bevares og holdbarheden forlænges. Camillla Plum deler ud af sine erfaringer med forskellige konserveringsmetoder af chili og tomat og byder på en række lækre opskrifter for alle, der holder af at sylte. (...) Bogen præsenterer sig flot med en rustik forside i ufarvet pap, som passer godt til indholdet. Opskrifterne er dejligt usentimentale og lette at gå til, da de ike kræver masser af udstyr eller mange ingredienser. (...)
Line Hoffgaard, DBC, uge 45 2015